Erasmus Plus projemiz kabul edildi...

Okulumuzun Erasmus Plus projelerinden bir yenisi daha kabul edildi. Uluslararası olarak gerçekleştirilecek olan Think Global - Act Local adlı projede Finlandiya, Portekiz, Almanya, Litvanya ülkelerinden birer okul ; Türkiye'den ise toplamda iki okul yer alıyor.

Projetoplamda iki yıl devam edecek olup öğretmen ve öğrenci hareketliliklerine yer verilecek. Bu sayede öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz hem uluslararası bir projede okulumuzu temsil edecekler hem de diğer yabancı dillerini geliştirerek farklı kültürler ile etkileşimde bulunacaklar.

ThinkGlobal - Act Local adlı projede ekoloji konusu hakkında çalışmalar yapılarak öğrencilere çevre bilinci geliştirmeye yönelik farklı aktiviteler gerçekleştirilecek.

Yayın: 14.08.2020 - Güncelleme: 01.06.2022 21:12 - Görüntülenme: 328