T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / KUŞADASI - Vali Kadir Uysal Ortaokulu

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Öztürk'ün LGS(Liselere Geçiş Sınavı) Mesajı

               Eğitim ve öğretimin en önemli amaçlarından biri mutlu ve başarılı bireylerin yetişmesini sağlamaktır. Mutluluk ve başarı, ideallerini ve hedeflerini doğru belirlemek ve bu doğrultuda iyi ve yerinde bir akademik eğitim almak ile mümkündür. Öğrencilerimizin hayatları boyunca mutlu ve huzurlu bir mesleği icra etmeleri ancak iyi bir eğitim ile olur. Eğitim sistemimiz içerisinde yer alan merkezi sınavda öğrencilerimizin gösterecekleri başarı, gelecekteki hedeflerine ulaşmalarında öğrencilerimiz için bir basamaktır. 

 

                Salgın dönemi şartlarında yüz yüze eğitim tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da çeşitli engeller oluşturmuşsa da Milli Eğitim Bakanlığımızın öncülüğünde yapılan tüm çalışmalar, öğrencilerimizin bu dönemi mümkün olan en verimli şekilde geçirmeleri üzerine planlanmış ve bu plan dahilinde hareket edilmiştir. Özellikle Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi sınava girecek 8. Sınıf öğrencilerimiz için süreç okulumuzda hassasiyetle yürütülmüştür. Amacımız böylesine zorlu bir dönemde verilen emeklerin karşılığının yapılacak merkezi sınavlarda da hakkıyla almaktır.

 

                Okulumuzdan mezun olmak üzere olan 8.sınıf öğrencilerimize hedeflerine ve ideallerine ulaşacakları bir eğitim hayatı geçirmelerini temenni ediyor ayrıca bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile velilerimize teşekkür ediyor, LGS sınavına girecek tüm 8.sınıf öğrencilerimize başarılar diliyorum.

 

Mahmut ÖZTÜRK

Okul Müdürü    

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.06.2022 - Güncelleme: 01.06.2022 21:04 - Görüntülenme: 193
  Beğen | 0  kişi beğendi